auteur  C.J. Hocque
auteur C.J. Hocque C.J. Hocque

Angst voor vaccinatie.

7 november 2021 om 07:19 Lokaal Deel je nieuws

Ik was totaal tegen het vaccineren. Vond het niet nodig omdat ik geen drukte zoek op feesten en winkelstraten. Mensen in mijn omgeving die door mij besmet kunnen raken is zeer klein.

Vrienden en familieleden die wel zijn ingeënt konden mijn bezwaar wel begrijpen omdat ik altijd de sjaak ben. Hier een aantal gebeurtenissen die in mijn leven heeft plaatsgevonden: Verlies van een baan door een verkeersongeval. Bijna mijn been kwijt. Prostaatoperatie door een da vincie robot kans op incontinentie maar 20%. Ik hoor bij de 20 %.                

Angst dat de kanker weer terug zal komen speelde een grote rol. Ik geloof: Vroeg onze lieve Heer om raad. Die zei dat ik geen vreemde stoffen in mijn lichaam moet innemen. Sprak mijn broer daarover die ook geloof. Die kreeg van Hem te horen dat hij zich moet laten vaccineren. Dat bracht me aan het denken: Als ik het niet laat doen ben ik totaal mijn vrijheid kwijt om op een terrasje te zitten. Kan niet meer samen met vrienden ergens een bakje koffiedrinken. Ik besloot om me wel te laten vaccineren met de hoop dat ik er weer niet wat overhoud. Gelukkig niets. Na een paar dagen ging ik met mijn inentingsbewijs na mijn favoriete patatzaak. Kom daar al zestig jaar. De hulp vroeg naar mijn Q code die ik nog niet heb maar toonde haar wel mijn inentingsbewijs en mijn id. Dat was voor de eigenaar niet voldoende. Hij weigert mij te helpen. Ondanks dat ik ben ingeënt heb ik nog steeds mijn vrijheid niet. Ik snap de eigenaar wel. Maar het kwam bij mij hard over! Heb altijd medelijden gehad met mensen die door hun huidskleur en geloof worden geweigerd. Maar nu ben ik het. Het moeten aantonen van een Q code is weer een aanfluiting van de regering omdat duizenden mensen die dagen geleden zijn ingeënt de Q code nog niet hebben ontvangen. Zoals gewoonlijk is door de regering niet over nagedacht.

In nood doen ze rare sprongen!

advertentie
advertentie