Archief BDU Media

Vuren speelt gelijk door twee late treffers van NEO’25

7 november 2021 om 05:46 Voetbal

VUREN Zaterdag heeft VV Vuren met 2-2 gelijkgespeeld thuis tegen NEO’25 uit Waalwijk. ,,Jammer dat we het zo laat in de wedstrijd nog uit handen geven’’, blikt Vuren-trainer Rick Kolff terug op de wedstrijd.

Vuren – NEO’25 2-2

De thuisploeg begon voetballend sterker aan de wedstrijd dan NEO’25. Dit resulteerde echter niet in veel kansen en daarom eindigde de eerste helft ook in 0-0.

Aan het begin van de tweede helft kreeg Vuren een paar grote kansen op de openingstreffer. In de 54ste minuut was het Bas van der Vliet die uiteindelijk de 1-0 binnenschoot. In de 71ste minuut verdubbelde Fabian van Horssen deze voorsprong. Hierna werd Vuren echter steeds verder teruggedrongen en in de 85ste minuut maakte NEO’25 de aansluitingstreffer. Vlak voor tijd, in de 89ste minuut, ging het alsnog mis voor de thuisploeg omdat de bezoekers langszij kwamen.

Door het gelijkspel staat Vuren 8e in de derde klasse D. Volgende week is Vuren vrij, de week daarop speelt de ploeg van Kolff uit tegen NOAD’32 in Wijk en Aalburg.