Afbeelding
Sealskin Soho

Natascha van Leer uit Werkendam wint reis naar New York door deelname aan Sealskin-actie

9 november 2021 om 07:33 Zakelijk

WERKENDAM Behalve een prachtige wijk in New York, is SoHo ook de naam van een bijzondere serie doucheschermen van Sealskin. Wie de industriële uitstraling van de wijk SoHo kent, ziet direct waar Sealskin de inspiratie van haar Soho®-serie vandaan heeft gehaald. Natascha van Leer uit Werkendam kan dit binnenkort met eigen ogen gaan zien. Zij won samen met Studio Biesbos, waar zij de Soho® douchewand heeft aangeschaft, een reis voor twee personen naar New York. 

Natascha won de reis naar New York door loting uit de vele inzendingen van de Sealskin-actie. De douchewand werd door Natascha aangeschaft bij Studio Biesbos in Werkendam. Geluk voor deze dealer, want ook zij ontvingen daardoor dezelfde prijs.


Hoe wist je van de actie en wat heb je ervoor moeten doen?
,,We hebben onze Soho® douchewand aangeschaft bij Studio Biesbos in Werkendam. Het team van Studio Biesbos wees ons op de wedstrijd van Sealskin. Eigenlijk was het heel eenvoudig. Om mee te loten voor de prijs hoefden we alleen een foto van de wand in onze badkamer te uploaden en te beschrijven hoe we de douchewand ervaren. Nu kunnen we dus zelf gaan zien dat onze douchewand geïnspireerd is op de wijk SoHo in New York.”

Wat heb je geschreven? 
,,De Sealskin Soho® doet zijn naam eer aan, het strakke design geeft een loftachtige uitstraling. Tevens is het douchescherm zeer gebruiksvriendelijk en schoonmaken is zeer gemakkelijk.”

Wanneer ga je en met wie?
,,Wanneer ik ga en met wie weet ik nog niet, maar het wordt zeker een geweldige reis. Het mooie is, dat Studio Biesbos dezelfde reis heeft gewonnen. Hebben we toch mooi wat teruggedaan voor die prachtige badkamer, die ze bij ons hebben geïnstalleerd.”

Benieuwd naar de andere inzendingen? Op www.sealskin.nl/sohothuis lees je er een aantal. Ook vind je op de site meer informatie over Sealskin en de populaire Soho® doucheserie.

advertentie
advertentie