Borstvoedende moeder
Borstvoedende moeder Pixabay.com

Lactatiekundige en draagdoekconsulente Anita komt naar het MamaCafé

9 november 2021 om 14:15 Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem | Op vrijdagochtend 19 november hebben we tijdens het MamaCafé bezoek van Anita van der Vlist, lactatiekundige en draagdoekconsulente van Kraamzorg de Waarden. Zij komt van 10 tot 12 uur vragen beantwoorden over borstvoeding en draagdoeken.

Ben je zwanger of net bevallen en heb je vragen over borstvoeding? Anita’s missie is om met je mee te denken over het voeden van je kindje binnen jullie wensen en mogelijkheden. Waarom zou je kiezen voor borstvoeding, wat zouden handige tips zijn bij de start en het volhouden van ervan? Welke rechten heb je met betrekking tot borstvoeding op je werk en hoe doe je dat praktisch? Al deze vragen en alle vragen die je zelf hebt kun je stellen aan Anita op deze ochtend. Ze zal ook uitleggen wat een lactatiekundige is en wanneer je haar of een van haar collega’s kunt inschakelen. Anita neemt deze ochtend ook enkele draagdoeken mee, mochten jullie daar ook nog vragen over willen stellen.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag of ei kwijt.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het MamaCafé er voor jou. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 - 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

De LimonadeBrigade is er voor iedereen; niemand wordt uitgesloten. Je hebt géén QR code nodig om het PeuterCafé of MamaCafé te bezoeken. Wel wordt er in de Bibliotheek gevraagd om bij verplaatsing een mondkapje te dragen. Wanneer je zit, mag het mondkapje af.

advertentie
advertentie