In het Gorcums Museum is de nieuwe expositie KleurTonen te zien
In het Gorcums Museum is de nieuwe expositie KleurTonen te zien Dick Bosch

Nieuwe locaties en exposities bij Culturele Zondag

10 november 2021 om 15:38 Kunst

GORINCHEM Twee nieuwe locaties vergroten het aanbod van de aankomende culturele zondag. Bovendien zijn er diverse nieuwe exposities te bekijken op zondag 14 november. Nieuwkomer is antiquariaat van boeken en nostalgische schoolspullen ‘De Juf’ aan de Haarstraat 15. Geen exposities, maar men kan er wel gezellig rondsnuffelen. 

Eveneens nieuw is een vervolg op het Gorcum vertelt café. Nu met een heel ander concept maar wel in dezelfde locatie: bistro Piccolo aan de Korenbrugstraat 28. Mari Kant van het Theaterarchief en Annemarie van de bistro verzorgen een gezellige middag rond kleinkunst en cabaret. Ze trappen af met het thema ‘De Jordaan’. Mari weet er veel en smakelijk over te vertellen, terwijl Annemarie de gasten verwend met lekkere hapjes en een gezamenlijke maaltijd gebaseerd op het thema. Men dient wel te reserveren: 0183-631299. De kosten zijn 25 euro exclusief drank en er kunnen maximaal 20 bezoekers worden toegelaten.

THEATERCONCERT Het Zevende Huis presenteert ‘Aan de keukentafel’. Een muzikaal programma waarbij gasten uit de politiek en cultuur in gesprek gaan met Maarten van Venhovens. In Peeriscoop vindt om 16.00 uur een theaterconcert plaats met traditionele zigeunermuziek. Nieuwe exposities in de Caponnière (fotograaf Ron de Regt op thema wijn), Het Gorcums Museum (Kleur Tonen), galerie Sterke kunst (fotograaf Marian Maaskant)  en twee nieuwkomers in galerie De Burgpoort (kunstschilders Christina de Wijse en Lydia de Rooij). Voor alle deelnemers en het volledige programma kijk op www.culturelezondaggorinchem.nl 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie