BDUmedia

Unitas (zaterdag) verslaat SVS’65 in inhaalwedstrijd

17 november 2021 om 23:37 Voetbal

GORINCHEM Laat op de woensdagavond heeft Unitas (zaterdag) met 2-0 gewonnen van SVS’65 uit Spijk. ,,Wij hebben een beetje ongelukkig verloren vandaag’’, blikt SVS’65-trainer José van de Ven terug op het duel. ,,Zonder al te veel kleerscheuren liepen wij uit naar een 2-0-overwinning’’, aldus Unitas (zaterdag)-trainer Othman Bouchaten.

Unitas (zaterdag) – SVS’65 2-0

1-0 Tesfalem Tekle Tinsue 20’

2-0 Mark Alderlieste 82’

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd. ,,We speelden een goede eerste helft.’’ Rond de 20ste minuut maakte Tesfalem Tekle Tinsue de openingstreffer voor Unitas. Hierna ging het spel meer ,,over en weer.’’ Vlak voor het einde van de eerste helft wist SVS’65-doelman Raymond Kaarsemaker een vrije kopkans tegen te houden en zo bleef het bij 1-0.

In de tweede helft zakte Unitas wat meer in en ging SVS’65 op jacht naar de gelijkmaker. ,,We kregen een paar kansjes maar deze werden allen gemist.’’ Tegen het einde van de wedstrijd werd Unitas steeds gevaarlijker uit de counter en in de 82ste minuut besliste Mark Alderlieste de wedstrijd door de 2-0 te maken, op aangeven van Shaquille Codrington.

Door de overwinning staat Unitas (zaterdag) zesde in de 4e klasse E. Komende zaterdag speelt Unitas (zaterdag) uit tegen ASH in Hellouw, dat momenteel vijfde staat. SVS’65 staat door de nederlaag op de achtste plaats. Zaterdag spelen zij uit tegen Lekvogels, die op de 12e plaats staan.