Hechting
Hechting Pixabay.com

Verloskundige Martine van Verloskundige Praktijk Gorinchem komt naar MamaCafé

19 november 2021 om 16:24 Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem | Op vrijdagochtend 3 december hebben we tijdens het MamaCafé bezoek van Martine, één van de verloskundiges van Verloskundige Praktijk Gorinchem. Zij is tussen 10:00 en 12:00 uur aanwezig om te praten en mee te denken met jullie over het thema “hechting.”

Als je zwanger bent, lees je vaak van alles over zwanger zijn en bereid je je zo goed mogelijk voor op je bevalling. Misschien volg je samen met je partner een cursus en zoek je spulletjes voor de babykamer uit. Maar heb je al eens nagedacht over de tijd (net) na de bevalling? Hoe kun je je kindje helpen met landen in deze wereld? Hoe bied je het veiligheid? Hoe wil je zelf omgaan met je kindje en hoe wil je dat anderen ermee omgaan?

Verloskundige Martine is deze ochtend aanwezig om samen met jullie eens wat dieper in het thema “hechting met je kindje” te duiken. Daarnaast biedt zij tips op het gebied van zwangerschap, bevalling, de kraamperiode en ouderschap om jullie zoveel mogelijk te laten stralen en genieten van deze bijzondere tijd.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje in het MamaCafé! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag kwijt.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het MamaCafé er voor jou. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 tot 12 uur in de LimonadeBrigade in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina. Voor meer informatie over Verloskundige Praktijk Gorinchem kijk je op https://www.verloskundigepraktijkgorinchem.nl/.

De LimonadeBrigade is er voor iedereen; niemand wordt uitgesloten. Je hebt géén QR code nodig om het MamaCafé te bezoeken. Wel wordt er gevraagd om bij verplaatsing een mondkapje te dragen. Wanneer je zit, mag het mondkapje af.

advertentie
advertentie