Archief BDU Media

Vuren wint van NOAD’32 door sterke tweede helft

20 november 2021 om 18:31 Voetbal

WIJK EN AALBURG Zaterdag heeft VV Vuren met 1-4 gewonnen van NOAD’32 uit Wijk en Aalburg. ,,Op basis van de tweede helft een terechte overwinning’’, blikt Vuren-trainer Rick Kolff terug op de wedstrijd.

NOAD’32 – Vuren 1-4

1-0 Stephen van Herwijnen 33’

1-1 Bas van der Vliet 58’

1-2 Fabian van Horssen 65’

1-3 Ryan van Wijk 86’

1-4 Bas van der Vliet 92’

Vuren begon slecht aan de wedstrijd. ,,Er was weinig beleving.’’ Na een blunder achterin wist Stephen van Herwijnen voor NOAD’32 de openingstreffer te maken. Tot aan het rustsignaal werd er verder niet meer gescoord.

De bezoekers kwamen veel sterker uit de kleedkamer en rond de 58ste minuut kopte Bas van der Vliet de gelijkmaker binnen. In de 65ste minuut zorgde Fabian van Horssen vervolgens voor de 1-2. De rest van de tweede helft bleef Vuren dominant en in de 86ste minuut besliste Ryan van Wijk de wedstrijd in het voordeel van de bezoekers. Als kers op de taart maakte van der Vliet in de blessuretijd ,,met een wereldgoal’’ nog de 1-4 voor Vuren.

Door de overwinning staat Vuren zevende in de 3e klasse D. Volgende week komt Sparta’30 uit Andel op bezoek, de momentele nummer vijf.