Jeroen van der Veer

SVS’65 kan ook niet winnen van Lekvogels

20 november 2021 om 18:50 Voetbal

LEXMOND Na de nederlaag tegen Unitas (zaterdag) afgelopen woensdag is SVS’65 er zaterdag ook niet in geslaagd te winnen van Lekvogels. ,,Ondanks een goede start weten we vandaag niet te winnen’’, aldus SVS’65-trainer José van de Ven.

Lekvogels - SVS’65 3-0

SVS’65 begon sterk aan het duel. Al vrij vroeg in de wedstrijd kreeg Fitim Meha een grote kans op de 0-1. Het was echter de thuisploeg die rond de 30ste minuut de openingstreffer maakten, dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft ging SVS’65 ,,aanvallender spelen op zoek naar de gelijkmaker.’’ Dit zorgde ook voor meer gevaar van de thuisploeg, die hier goed mee omgingen en de 2-0 maakten. Aan het eind van de wedstrijd kreeg Lekvogels nog een strafschop toegekend, die werd binnengeschoten, en zo werd het 3-0.

Door de nederlaag staat SVS’65 negende in de 4e klasse E. Volgende week komt koploper IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht op bezoek in Spijk.