Ab Donker

Sleeuwijk en wilhelmina’26 delen de punten

20 november 2021 om 20:54 Voetbal

SLEEUWIJK VV Sleeuwijk heeft zaterdag met 0-0 gelijkgespeeld tegen Wilhelmina’26 uit Wijk en Aalburg. ,,We hadden wat pech met de afronding vandaag’’, aldus Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt.

Sleeuwijk – Wilhelmina’26 0-0

De bezoekers begonnen voetballend iets sterker aan de wedstrijd. Sleeuwijk probeerde met opportunistisch voetbal een doorbraak te forceren. Tot aan het rustsignaal waren er weinig kansen en daarom eindigde de eerste helft ook in 0-0.

Sleeuwijk begon sterk aan de tweede helft en er waren een paar kansen op de openingstreffer. Na een uur gespeeld te hebben nam Wilhelmina’26 het initiatief over en bleef Sleeuwijk alleen op de been door een redding van doelman Stefan Lankha. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd zoals die begon.

Door het gelijkspel staat Sleeuwijk tiende in de 2e klasse F. Volgende week moet het team van Van Pelt op bezoek bij Tricht, de nummer elf.