Woudrichem kan achterstand niet ombuigen tegen Roda Boys

20 november 2021 om 20:55 Voetbal

WOUDRICHEM Zaterdag heeft Woudrichem met 2-4 verloren van Roda Boys/Bommelerwaard. ,,We speelden een mindere eerste helft maar een goede tweede helft’’, aldus Woudrichem-trainer Gerrie Schaap.

2-4 Jelle Scholts 73’

In het begin van de wedstrijd leek Woudrichem op 1-0 te komen maar het doelpunt van Bori Secreve werd afgekeurd wegens buitenspel. Nog geen minuut later, in de elfde minuut, kregen de bezoekers een strafschop die werd benut door Kay Huijgens. Hierna was de thuisploeg ,,de kluts kwijt’’ en in de 18e minuut verdubbelde Armand Selmani de voorsprong. In de 35ste minuut kreeg Roda Boys/Bommelerwaard weer een strafschop, deze keer was het Nils Loef die trefzeker was. De ploeg van Schaap keek bij het rustsignaal dus tegen een 0-3-achterstand aan.

Woudrichem liet het er echter niet bij zitten en in de 55ste minuut maakte Roy van Sonsbeek de 1-3. Toen Tim Saaman tien minuten later de aansluitingstreffer maakte, leken de bezoekers te wankelen. Jelle Scholts maakte in de 73ste minuut een einde aan de nieuwe hoop die Woudrichem had gekregen door de 2-4 binnen te schieten.

Door het verlies staat Woudrichem negende in de 2e klasse F. Volgende week moet de ploeg van Schaap op bezoek bij Wilhelmina’26 in Wijk en Aalburg, die momenteel zesde staan.