Arkel en Altena delen de punten

20 november 2021 om 22:49 Voetbal

ARKEL VV Arkel heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld tegen VV Altena. ,,Een terechte uitslag’’, aldus Arkel-trainer Leon Elands.

Arkel – Altena 1-1

De bezoekers hadden de wedstrijd vanaf het begin in handen. In de 15e minuut kwamen ze uit een hoekschop op een 0-1-voorsprong. Arkel-doelman Jari van Daalen wist verdere schade te voorkomen voor de thuisploeg. Aan het einde van de eerste helft begon de ploeg van Elands sterker te worden.

In de tweede helft zette die trend door want ,,de tweede helft werd gedomineerd door Arkel.’’ In de 70ste minuut maakte Robin Vogel de gelijkmaker uit een rebound. Hierna kreeg de thuisploeg nog de beste kansen op de winnende treffer, maar het bleef bij 1-1.

Door het gelijkspel staat Arkel 12e in de 2e klasse F. Volgende week speelt Arkel uit tegen Roda Boys/Bommelerwaard in Aalst, die momenteel derde staan.