Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

SVW verslaat De Zwerver in de tweede helft

27 november 2021 om 18:33 Voetbal

GORINCHEM Op een regenachtige zaterdag heeft SVW met 4-2 gewonnen van De Zwerver uit Kinderdijk. ,,Een mooie overwinning en we houden zo onze aansluiting bij de top’’, aldus SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek.

4-2 Musab Abdirahman 87’

Al na vijf minuten voetballen opende Glen Weijts de score voor de bezoekers uit Kinderdijk. Ahmed Kelifa herstelde deze achterstand al vrij snel door in de 19e minuut de gelijkmaker te maken. ,,Hierna was SVW de bovenliggende partij.’’ Na een overtreding in het zestienmetergebied kreeg de thuisploeg rond de 35ste minuut een uitgelezen kans om op voorsprong te komen, het was Hicham Farhou die de strafschop raakschoot voor SVW. Vlak voor tijd kwam de Zwerver ,,uit het niets’’ toch nog op gelijke hoogte, Robin Lodder was trefzeker voor zijn ploeg.

SVW begon erg sterk aan de tweede helft en had een paar grote kansen op 3-2. De doelman van de bezoekers hield zijn team echter lang op de been. Pas in de 74ste minuut was het Yosief Ghide die de ban brak en de 3-2 maakte. Vlak voor tijd deed Musab Abdirahman de wedstrijd definitief op slot door de 4-2 binnen te schieten.

Door de overwinning staat SVW op de derde plek in de 2e klasse F. Volgende week speelt SVW uit tegen EBOH in Dordrecht, die momenteel zesde staan.