Food for thought Communicatie Platform Gorinchem organiseert inspiratiediner

5 juni 2018 om 13:25 Nieuws Deel je nieuws

Lekker eten, netwerken en tussen de gangen door inspiratie opdoen. Dat staat op donderdag 21 juni op het menu tijdens de eerste editie van het inspiratiediner van het Communicatie Platform. Foodrebel Natascha Kooiman en Chantal Engelen van Kromkommer zijn de sprekers die avond. 

Foodrebel Natascha Kooiman bijt het spits af. Ze geeft een korte trendlezing en staat stil bij de verduurzaming van ons voedselsysteem en eetpatroon. Als co-founder en eigenaar van Smaackmakers weet Natascha als geen ander welke communicatie-aanpak voor impactvolle verandering kan zorgen. Na het hoofdgerecht is het tijd voor een mooi praktijkverhaal. Chantal Engelen is initiatiefneemster van Kromkommer en maakt van kromme groenten de lekkerste soep. Zo’n 10% van al het groente en fruit wordt verspild vanwege hun ‘looks’ of door overproductie. Samen met de Krommunity pakt zij voedselverspilling aan.

Passende ingrediënten
Het diner wordt bereid door de chefkok van Bistro de Heerlijckheid uit Sleeuwijk, die bij de samenstelling van de gerechten bewust gekozen heeft voor ingrediënten die passen bij het thema. Het belooft een ware smaaksensatie te worden.

Locatie De Fortwachterij
Het CPG is te gast in de Fortwachterij naast Fort Vuren. Inloop en borrel start om 18.30 uur en het diner wordt om 19.00 uur geopend. Leden kunnen voor 25 euro aanschuiven en introducés hebben voor 50 euro een heerlijke avond. Dit is inclusief borrel, 3-gangen diner, drankjes en een kleine verrassing voor thuis. En natuurlijk een flinke dosis inspiratie en nieuwe contacten.

Aanmelden
Aanmelden graag vóór 13 juni. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Leden kunnen zich aanmelden door in te loggen via de website van het CPG en introducés kunnen een bericht sturen naar info@communicatieplatformgorinchem.nl. Na betaling is de plek aan tafel gereserveerd en ontvangt men een bevestiging.

advertentie
advertentie