Vegro ZorgwinkelMarinus Spronklaan 53-55 Gorinchem 0900 2887766 www.vegro.nl
Vegro ZorgwinkelMarinus Spronklaan 53-55 Gorinchem 0900 2887766 www.vegro.nl Vegro
De specialist

Vegro langer-thuis-cadeaus

7 december 2021 om 14:36 Zakelijk

GORINCHEM Op zoek naar cadeau-inspiratie voor onder de kerstboom? Vegro biedt diverse langer-thuis-cadeaus om het woonplezier te vergroten! ,,Deze zijn niet alleen leuk om te geven, maar helpen jouw dierbare ook bij zelfstandig thuis wonen.”

Vegro staat natuurlijk bekend om hun brede assortiment aan rollators, sta-opstoelen, rolstoelen en krukken. Maar ook voor onder de kerstboom kan je bij Vegro leuke cadeaus vinden. Sabina van de Kerkhof vertelt: ,,Een paar heerlijke bedsokken voor de koude winterdagen of ergonomisch bestek om lekker te genieten van de kerstmaaltijd, kunnen een uitkomst zijn voor een geliefde. Heb je iets meer te besteden? Dan is een binnenrollator om veilig door het huis te bewegen wellicht ook een goede optie. Alle langer-thuis-cadeaus hebben in elk geval dit gemeen: je geeft je dierbare écht iets unieks!”

Men kan de langer-thuis-cadeaus natuurlijk ook op je eigen verlanglijstje zetten. ,,Zo hebben we veilige hulpmiddelen, die zelfstandig wonen veiliger maken. Met handige hulpmiddelen voorkomt men valgevaarlijke situaties en huishoudelijke ongevallen. Zo hebben we de zogenaamde ‘helping hands’, grijpstokken die kunnen helpen bij het pakken van spullen van de bovenste plank, of net even handig zijn als iets gevallen is. De personenalarmering verhoogt de zelfredzaamheid en alarmeert geliefden als je gevallen bent of hulp nodig hebt. Deze zijn te krijgen in de vorm van een drukknop of een horloge. De indoorrollator kan helpen om je makkelijker en veiliger door de woning te bewegen. Ze zijn uit te breiden met bijvoorbeeld dienbladen of stokhouders.”

Ook gewoon hele praktische dingen kunnen ideaal zijn als cadeautje. ,,De kalenderklok houdt mensen bij de tijd, bedleeslampjes zijn voor iedereen ideaal en als de ogen wat slechter worden kan de loeplamp een uitkomst zijn. Door de loep boven een boek, krant of magazine te plaatsen, vergroot je de letters en lees je makkelijker zonder de ogen moe te maken.” Vegro gaat ook voor comfort. ,,Jouw huis is de plek waar jij je comfortabel wil voelen; met een goede nachtrust of door heerlijk warm op de bank kruipen. Lekker wegdromen met een warmtekussen, bedsokken of een heerlijk hoofdkussen. Dat is goed voor iedereen! En is er behoefte aan wat ontspanning? De BookSeat helpt om handsfree en comfortabel een boek te lezen. Is het zicht verslechterd? Dat is natuurlijk geen reden om te stoppen met kaartspellen zoals klaverjassen. Met extra grote speelkaarten kan men extra goed zien welke kaarten in de hand liggen. De kaarten hebben geen afbeeldingen, maar extra grote cijfers en letters. De SimTab seniorentablet is ook zo’n fijn product. Een tablet waar de eigen menustructuur samengesteld kan worden, met overzichtelijke iconen en een makkelijke navigatie. Ook zijn er hoezen beschikbaar om de tablet te beschermen. Zo is er dus veel keuze en zijn er ook leuke en praktische cadeaus onder de tien euro!”

advertentie
advertentie