Afbeelding
Lingewaard

Santa Run brede school de Lingewaard Arkel

11 december 2021 om 14:29 Overig

ARKEL Vanuit brede school de Lingewaard Arkel wordt woensdag 15 december een Santa Run gehouden. De verschillende groepen gaan die dag van 9 tot 12 uur op een sportieve manier geld inzamelen voor een nieuw schoolplein.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het ontwerp voor de herinrichting van het schoolplein. Er komt veel ruimte voor planten, bloemen en bomen. Dit zorgt voor meer schaduw en koelte inde zomer en meer ruimte voor de opvang van regenwater in de natte tijden van het jaar. En ook niet onbelangrijk: het nieuwe schoolplein biedt meer speelplezier, uitdaging en kansen voor leren.

SANTARUN SPONSORLOOP De herinrichting kost geld. Gelukkig zijn er subsidies beschikbaar en kan ook de school een bijdrage doen. Maar daarmee zijn we er nog niet. Omdat de kinderen zelf veel plezier gaan beleven aan het nieuwe schoolplein, wordt hun gevraagd ook een steentje bij te dragen. Daarom houdt de ouderraad op woensdagochtend 15 december 2021 de SantaRun rondom de speeltuin bij de Cimbaalstraat en de Bazuinstraat. Bij slecht weer gaan de deelnemers naar de sporthal de Lingehof. De kinderen is gevraagd om aan familie, vrienden en buren te vragen of zij hen willen sponsoren. 

advertentie
advertentie