Afbeelding
Westbetuwefotograaf.com

Vacatures voor vrijwilligers molenstichting SIMAV

26 december 2021 om 19:15 Maatschappelijk

GORINCHEM SIMAV beheert 36 rijksmonumenten in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden, waarvan 33 historische water- en korenmolens. De molenstichting wordt gedragen door molenaars en vrijwilligers, ondersteund door externe deskundigen en een enkele beroepskracht. Het kantoor zit in de schitterende korenmolen De Liefde in Streefkerk. 

Op dit moment heeft SIMAV behoefte aan vrijwilligers die willen ondersteunen in het websitebeheer, bij lichte administratieve werkzaamheden en een vrijwilliger die de penningmeester wil bijstaan. ,,Wat betreft de tijdsbesteding denken we voor het websitebeheer aan gemiddeld ongeveer 2 uur p.w., voor de administratieve taak aan 4-6 wekelijkse uren”, aldus het bestuur. ,,Wij schatten dit ook in als tijdsbesteding voor ondersteuning van de penningmeester. De uren zijn uiteraard in overleg in te vullen. Voor de meeste taken kan vaak ook gewoon vanuit huis worden gewerkt. Een combinatie van taken kan natuurlijk ook.”

Wie interesse heeft of iemand de omgeving kent die het leuk vindt om haar/zijn bijdrage te leveren aan het in stand houden van de prachtige historische windmolens in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden, kan dat laten weten via herman.van.santen@simav.nl. Bellen mag ook, via 06-55108633. De nodige informatie is ook te vinden op: simav.nl

advertentie
advertentie