Reisspecialisten Coby Biemans en José van Felius staan voor je klaar.
Reisspecialisten Coby Biemans en José van Felius staan voor je klaar. Alex Willemsen

Zorgeloos op reis met Coby of José

26 december 2021 om 14:19 Zakelijk

GORINCHEM Wie wil dat nou niet? Een persoonlijk assistent met tientallen jaren ervaring die je vakanties en stedentrips tot in de puntjes voor je regelt. Coby Biemans en José van Felius zijn beiden als zelfstandig reisadviseur aangesloten bij TUI at Home en regelen dagelijks voor hun klanten dat ze zorgeloos op reis kunnen.

Wanneer je het woord ‘persoonlijk assistent’ laat vallen, denk je misschien gelijk aan hoge kosten, maar niets is minder waar! Coby en José berekenen geen extra kosten voor hun dienstverlening en vrijwel alle acties, aanbiedingen of pakketreizen die je op internet tegenkomt kun je ook gewoon bij hen boeken. Tegen dezelfde prijs, maar wel met die extra service en aandacht. “De voordelen voor onze klanten zijn enorm, vertelt Coby. ,,Het scheelt ze uren zoeken op internet, we geven advies, regelen alles van A tot Z en staan voor ze klaar als er op vakantie problemen zijn. Ook ‘s avonds en in het weekend. Wie wil dat nou niet? We hebben juist nu in tijden met Coronabeperkingen gezien dat het nog belangrijker is dat alles goed geregeld is als je op vakantie gaat.”

De passie voor reizen die Coby en José hebben, willen ze op hun klanten overbrengen. Met hun ervaring helpen ze om het maximale uit die vakantie te halen. Dat kan soms ook zijn door ze te inspireren om voor een compleet andere bestemming te kiezen. ,,Mensen hebben soms geen idee wat ze voor het budget dat ze in gedachten hebben nog meer kunnen doen. Wij wel,” zegt José enthousiast. ,,Daardoor kan het gebeuren dat je uit eindelijk niet naar Griekenland gaat maar naar de Malediven. Dat is toch geweldig!”

We kiezen samen met de klant de leukste reis uit en regelen dat voor ze, ongeacht welke met welke organisatie ze weg willen

Coby en José zijn beiden zelfstandig en werken voor hun eigen klanten. Dat doen ze vanuit huis of bij de klant thuis. Je kiest dus voor Coby, of voor José, maar ze werken achter de schermen wel regelmatig samen. ,,We hadden al af en toe contact met elkaar, maar nu we beiden bij dezelfde formule aangesloten zijn, is het voor ons ook makkelijker om samen te werken,’ aldus José. “Én het is handig bij ziekte of vakantie, of om bij bijzonderheden even te kunnen sparren. Voor de klant is er dus ook altijd een back-up en dat is een fijn gevoel.”

Doordat ze bij een grote organisatie als TUI zijn aangesloten kunnen ze de reizen van vrijwel alle reisorganisaties en vliegmaatschappijen boeken. ,,De TUI at Home formule beperkt ons niet in ons advies, laat Coby weten. “We kiezen samen met de klant de leukste reis uit en regelen dat voor ze, ongeacht welke met welke organisatie ze weg willen.” Groepsreizen, een cruise, op vakantie met vrienden of een stedentrip, de voorpret begint hier al aan tafel. En als de keuze gemaakt is zorgen wij ervoor dat alles perfect geregeld wordt.”

,,Ik weet uit ervaring dat vakantie voor veel mensen belangrijk is. Wij helpen ze dan om een bestemming te vinden waar ze zorgeloos naartoe kunnen gaan. Dus heb je wel plannen maar zit je met vragen of onzekerheden? Bel dan gerust met een van ons en wij helpen je verder,” besluit José.

Coby Biemans: 06-51106908, coby.biemans@tui.nl / José van Felius: 06-10960406, jose.van.felius@tui.nl.

advertentie
advertentie