Afbeelding
Lyceum Oudehoven

Livestream en interactieve film Lyceum Oudehoven Gorinchem

23 januari 2022 om 13:55 Onderwijs

GORINCHEM Ook dit jaar geen traditionele open dag voor Lyceum Oudehoven, maar de school kon een alternatief bieden voor iedereen die toch graag meer wilde zien en weten.

Op 19 januari was er een livestream. Twee leerlingen uit leerjaar 3 presenteerden de school aan de kijkers en gingen in gesprek met diverse medewerkers en een ouder van een van de leerlingen. In een setting die leek op die van een talkshow en waarbij de kleurrijke aula prachtig in beeld kwam, werden de vragen van kijkers beantwoord. Tussendoor werden er filmpjes vertoond over allerlei aspecten van de school voor (techniek)havo, atheneum, gymnasium, tweetalig atheneum en tweetalig gymnasium.

De opname van de livestream is nog terug te kijken op de homepage van het Lyceum. Bovendien is daar nog een interactieve film te vinden die veel informatie geeft. In deze film is het mogelijk stukjes over te slaan over onderwerpen waarover men geen vragen heeft of juist extra informatieve filmpjes aan te klikken als men meer wil weten over aspecten als bijvoorbeeld de begeleiding, de techniekhavo en het gymnasium.

advertentie
advertentie