Jos & Yavin
Jos & Yavin artiesten

Huiskamerconcert met trombonisten Jos en Yavin 

20 juni 2018 om 15:11 Sport/sport Deel je nieuws

Spontaan slaan Jos Jansen en Yavin Groenewegen de handen in elkaar om het organiseren van een Concert en gaan ze samen het podium delen. Jos is dirigent van het A orkest van de Bazuin en Yavin van het leerlingenorkest en beide spelen ze de trombone als professional.
Het idee: Dit jaar op 19 januari tijdens het nieuwjaarsconcert was er een veiling die avond en zo ook kon je bieden op een huiskamer Concert van Yavin. Jos heeft geboden op het concert en hij had het hoogste bod voor de vereniging.
“Vandaar dat het ons geweldig lijkt om de krachten te bundelen en dit huiskamerconcert dat zal plaatsvinden op zondag 24 juni aanvang 15.30 uur. De opbrengst is geheel aan de jeugdopleiding van de Bazuin” aldus Jos Jansen.


Gastmuzikanten
Naast het trombone geweld van Jos en Yavin komen meerdere gasten o.a. saxofoon kwartet Different Reeds met speciale gast op klarinet Paul Dzon (oud klarinettist van de Marinierskapel der Koninklijke Marine) en DJ Tim van Werd. De kosten van een kaartje kost € 10,00 Het huiskamerconcert wordt gehouden in “De Harmonie” het muziekcentrium van De Bazuin, Dalemwal 15d Gorinchem. Vrij parkeren.
 

advertentie
advertentie