Energiemarkt bedrijven

24 juni 2018 om 07:31 lokaal

GORINCHEM IKG, Omgevingsdienst ZHZ en gemeente Gorinchem houden donderdag 28 juni een energiemarkt voor bedrijven. Tijdens deze bijeenkomst worden bedrijven geholpen met de energietransitie die hen te wachten staat. De markt vindt van 16.00 uur tot 20.00 uur plaats in het Omnia College aan de W. de Vries Robbéweg 27 in Gorinchem. Alle ondernemers in Gorinchem zijn van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen.

Energie besparen heeft in veel bedrijven hoge prioriteit. Bedrijven zijn immers al verplicht om energiebesparende maatregelen te treffen die met vijf jaar of minder worden terug verdiend. Daarnaast is het vaak financieel interessant om besparende maatregelen te treffen met een iets langere terugverdientijd dan vijf jaar, bijvoorbeeld door energie op te wekken met zonnepanelen. Wat de mogelijkheden zijn, dat wordt op de energiemarkt toegelicht.

De organisatie zorgt voor soep en broodjes. Hoewel het evenement gratis is, moeten bedrijven zich daarom wel even aanmelden. Dat kan via Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/energiebeweging-gorcumse-bedrijven-tickets-46706707018?aff=ehomecard. De naam van het evenement is Energiebeweging Gorcumse Bedrijven.

Lokale ondernemers en instellingen kunnen ook hun diensten en producten op het gebied van energie besparen en opwekken presenteren op de informatiemarkt. Daar is nog plek voor Gorcumse bedrijven die bijvoorbeeld isoleren, LED-verlichting, zonnepanelen, warmtepompen, etc. leveren. Een stand kost € 150. Maximaal 5 bedrijven mogen een pitch geven van twee minuten om hun bedrijf te promoten. Bedrijven die verzekerd willen zijn van een plaats, kunnen zich melden bij Kirsten Schouten via 06 5131 7774 of via e-mail: K.Schouten@gorinchem.nl.

Manon EnsinkCommunicatieadviseur 0651028023

TwitterTwitterLinkedInLinkedInFacebookFacebook

Gemeente Gorinchem Stadhuisplein 1 Postbus 108, 4200 AC Gorinchem
www.gorinchem.nl

Geen berichten meer ontvangen van ons? Klik hier


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.


BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

advertentie
advertentie