Afbeelding
eigen koorfoto

Het Arkels Visserskoor viert 25 jarig jubileum

28 september 2022 om 11:48 Overig Deel je nieuws

Kaartverkoop voor het jubileumfeest van het Arkels Visserskoor

Op 10 oktober 1995 werd in Arkel het Arkels Visserskoor opgericht en dat betekende  dat in oktober 2020  plannen werden ontwikkeld om tijdens een jubileumavond met de koorleden en genodigden te gaan organiseren, maar de Corona-maatregelen die noodgedwongen kwamen zouden dit allemaal gaan verhinderen. Dus moest er toen 2 jaren ‘’gewacht’’ gaan worden totdat deze plannen konden worden uitgevoerd.

Daarom zal het jubileumfeest voor het 25 jaar bestaan  nu dan ook op zaterdag 15 oktober 2022  worden gehouden en wel in onze ‘’thuisbasis’’ De Lingehof aan de Harpstraat 11 te Arkel.

Het programma zal nu in beknopte vorm worden weergegeven:

20.00 uur – opening door de voorzitter Riet van Hees, na haar toespraak zullen de jubilarissen e.d.    worden gehuldigd. Daarna zal er ook gelegenheid zijn om het A.V.K. door middel van een toespraak te kunnen feliciteren. Uiteraard zal het Arkels Visserskoor zelf ook te horen zijn met  een optreden van.  Er is natuurlijk nog veel meer muziek te horen want er is  een  DJ benaderd om leuke gezellige muziek te draaien. Dan neemt het koor weer het podium in bezit om gezellige ‘’meezingmuziek’’ ten gehore te brengen en dan zal de avond met live-muziek worden afgesloten.

De toegangsprijs voor deze muzikale avond bedraagt € 5,00  De Lingehof zal vanaf 19.30 uur voor de kaartverkoop  e.d. geopend zijn.

advertentie
advertentie