Zomerconcert Urker Mans Formatie in Werkendam

28 juni 2018 om 19:30 lokaal

WERKENDAM Op vrijdag 6 juli komt de Urker Mans Formatie opnieuw naar Werkendam voor een concert in de Maranathakerk. Het repertoire bestaat uit liederen rondom het thema Op reis.

Te denken valt aan geestelijke liederen zoals: 'Is uw paspoort getekend, Get on Board en Coming home.' Daarnaast zingen ze bekende klassieke werken, spirituals en populaire muziek. Het thema heeft ook betrekking op de reislust van de groep. Niet alleen binnen Nederland reizen ze van noord naar zuid maar ook in Canada waar zij dit jaar een tweede tournee maken.

De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel en de vleugel zit Mark Brandwijk die begeleidt en bovendien een improvisatie verzorgt. Elke zanger heeft een solo waardoor hun individuele stemmen goed tot hun recht komen. Twee van hen bespelen, naast hun zang, een taragot en een altviool wat het programma nog een extra dimensie geeft. Een zomerconcert van de Urker Mans Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van koor- en solozang en instrumentale muziek.

Het concert begint om 19.30 uur. De entree bedraagt 17,50 euro. Online en bij reservering € 16,-. Kinderen t/m 11 jaar € 5,-. ANBO/KBO/PCOB-leden betalen op vertoon van de lidmaatschapspas € 13,-. Reserveren : www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03. Voorverkoop van kaarten bij: De Angelot, Hoogstraat 56, Werkendam.

advertentie
advertentie