Kerstkoekjes
Kerstkoekjes Pixabay.com

Kerstkoekjes versieren en voorlezen in het MamaCafé

29 november 2022 om 19:49 Overig Deel je nieuws

Gorinchem | Op vrijdagochtend 16 december kunnen jullie je helemaal onderdompelen in de kerstsfeer in het MamaCafé. Van 10:00 tot 12:00 uur gaan we gezellig samen kerstkoekjes versieren en kunnen jullie kindjes luisteren naar een mooi verhaal.

Met de Kerstdagen in het vooruitzicht gaat Gerlinde samen met jullie kinderen (kerst)koekjes maken. Samen lekker kneden, versieren en bakken. Dat wordt smullen! Tussendoor kunnen ze luisteren naar een mooi verhaal bij Relinde; zij komt voorlezen.

Wil je andere ouders ontmoeten, opvoedtips uitwisselen of vriendschappen sluiten? Kom dan samen met je kind naar het MamaCafé! De gastvrouw van de LimonadeBrigade beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er leuke activiteiten (meedoen is niet verplicht; gewoon komen spelen mag altijd).

Het MamaCafé is elke vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

advertentie
advertentie