Afbeelding
FONK

Hokra uitgeroepen tot Nr 1 Activatie bureau.

7 december 2022 om 14:21 Overig Deel je nieuws

Hokra is door FONK150 Best Agencies uitgeroepen tot het meest creatieve en efficiëntste activatiebureau van Nederland in de categorie middelgroot. 

De samenstelling van de FONK150 Best Agencies is gebaseerd op een breed klanttevredenheidsonderzoek. Hierbij worden opdrachtgevers gevraagd om op 12 aspecten zoals snelheid, omgaan met briefings, inzet en service hun mening te geven.    Om in de top 150 te komen moeten bureaus gemiddeld een 8 of hoger scoren. De kernkwaliteiten creativiteit, effectiviteit en hoe goed doen ze het voor hun opdrachtgevers als business accelerator wegen daarbij het zwaarst. 

Hokra scoort op creativiteit een 9.25 , op effectiviteit een 8.87 en op business accelerator een 8.50. Hiermee behoren wij tot de top van Nederland. De complete uitslag vind je op https://hokra.nl/bekendmaking-fonk150/ 

Hokra is een bureau voor promotionele communicatie gespecialiseerd in merkactivatie, promotionele artikelen en marketing executie. Wij werken voor opdrachtgevers als Interpolis, Hago Zorg, Cloetta, Dyson, Kon. Bam groep, Nationale Bomenbank, Aannemerij P. van Leeuwen, Hoek en Blok,  SRA, Alklima, Johnson & Johnson Vision, Bouwcenter, MCB, Stichting BOOR, EFC en vele anderen.  

advertentie
advertentie