Alcoholvrije jongerenfeesten nu ook in Gorinchem!

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Alcoholvrije jongerenfeesten nu ook in Gorinchem!

In samenwerking met lokale ondernemers organiseert het bedrijf MakeYourMoves alcoholvrije jongerenfeesten door heel Nederland.

Wegens het grote succes van de bestaande MakeYourMoves feesten hebben de organisatie van MakeYourMoves en de uitbaters van Sporthal de Hoefslag besloten om voortaan ook in Gorinchem alcoholvrije jongerenfeesten te gaan organiseren.

Mariska Molenaar van Moves Events en Rob Koster, directeur van de Stichting Gorinchemse Sportaccomodaties, zijn beide erg verheugd om de Teenage feesten te organiseren: “Een schitterende locatie en een erg goede ligging in een gebied waar tot nu toe nog helemaal niets werd georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar oud.“ aldus Molenaar. Koster vult aan: “Het concept van MakeYourMoves maakte mij meteen enthousiast en we zijn erg blij dat MakeYourMoves voor ons gekozen heeft en dat we samen de jeugd kunnen voorzien van een leuke avond uit.“

Sporthal de Hoefslag zal voor deze avond omgetoverd worden tot een gave maar vooral veilige uitgaanslocatie.

Voor de eerste editie is niemand minder dan de bekende rapper Yes-R geboekt voor een optreden, daarnaast zal de bekende Gorinchemse DJ Glenn zorg dragen voor de muzikale invulling! DJ Glenn draait al jaren op de MakeYourMoves feesten in het land en weet als geen ander wat de doelgroep horen wil! Tevens zal er ook een cameraploeg rondlopen om alles vast te leggen voor een nieuwe aflevering van MovesTV.

Het MakeYourMoves feest staat gepland op zaterdag 12 april, de deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur en sluiten om 00.00 uur. Sporthal de Hoefslag, De Hoefslag 9a, te Gorinchem.

Koop nu zo goedkoop mogelijk je ticket al online vanaf 2,50 euro (Deurprijs 8,50 euro) !!

Check: www.makeyourmoves.nl

Speciale krantenactie: Tegen inlevering van dit krantenartikel ontvang je 1 euro korting op de deurprijs!

advertentie
advertentie