Publieksbalies in ochtend ook op afspraak

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Vanaf 31 maart kunnen bezoekers van de publieksbalies ook 's ochtends een afspraak maken. Bezoekers met afspraak hebben voorrang op bezoekers zonder afspraak. Zij kunnen dan terecht bij de zogeheten 'voorrangsbalie'. Voorlopig betreft het een proef.

Sinds oktober 2010 is het bij de gemeentelijke publieksbalies mogelijk om in de middag op afspraak te komen. In de ochtend is er een vrije inloop. Het maken van een afspraak bij de publieksbalies wordt als erg prettig ervaren, door zowel inwoners als ook voor medewerkers. Bezoekers die een afspraak hebben gemaakt voor de ochtend kunnen terecht bij een speciale balie en krijgen dus tijdens de vrije inloop voorrang.

Bezoekers kunnen een afspraak maken via de website www.gorinchem.nl/afspraak of telefonisch via 14 0183. Dit betekent dat zij voorrang hebben op bezoekers die geen afspraak hebben gemaakt. Naast het maken van een afspraak blijft de vrije inloop voorlopig nog wel mogelijk. Bezoekers moeten dan waarschijnlijk wel langer wachten, afhankelijk van de drukte.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie