Kunstsparen in Theater Peeriscoop

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op 6 april 2006 is in de Peeriscoop aan de Boerenstraat weer een bijeenkomst in het kader van Symposion 2015. Deze keer gaat het over het sparen en verzamelen van kunst.

Sparen kan op drie manieren: geld opzijleggen om kunst aan te kopen; kunst behouden om het te behoeden en tenslotte het verzamelen van kunst. Na een korte film over de verzamelde kunst in Gorcums openbare ruimte volgt er een inleiding van kunsthistorica Veronique Baar van Q-kunst. Over het kunstsparen natuurlijk. Na afloop van de lezing zal er weer gelegenheid zijn tot gedachtenwisseling. De bijeenkomst wordt afgesloten met een vrij onbekend nummer van de zeer bekende Drs. P. Over verzamelen, dat spreekt.

De voorstelling vangt aan om 16:00 en de foyer is geopend om 15:00. De entreeprijs betreft een vrijwillige bijdrage. Kaarten te bestellen via: www.peeriscoop.nl of telefonisch reserveren via: 0183 690022 (tussen 12:00 en 17:00).

BOEK NU EEN DINER&THEATER ARRANGEMENT!

De ultieme vorm van beleving

Restaurant Merwezicht en Theater Peeriscoop bundelen de krachten samen!

Een mooie voorstelling en een heerlijk diner met fantastisch uitzicht over de rivier de Merwede. Voor gezelschappen maken wij graag een arrangement op maat.

advertentie
advertentie