Handicartwedstrijd brengt ruim € 6.500 op

20 augustus 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

ALMKERK - In augustus werd op Golfpark Almkreek te Almkerk de jaarlijks terugkerende golfwedstrijd voor de Stichting Handicart gespeeld. Deze stichting heeft als doel golfers die niet in staat zijn 18 holes te lopen, tegen een sterk gereduceerde prijs een handicart aan te bieden. Iedere golfclub in Nederland organiseert jaarlijks zo'n wedstrijd om zoveel mogelijk geld voor dit goede doel op te halen. Voor de vierde keer organiseerde Golfclub Almkreek met Golfclub De Lingewaelsche gezamenlijk deze wedstrijd.

De clubconsul van Almkreek Jos Smits en de clubconsul van De Lingewaelsche Gijs Dop wisten samen 112 deelnemers naar de baan te krijgen, bestaande uit leden van De Lingewaelsche en leden van Almkreek. Iedere deelnemer betaalde € 15 inschrijfgeld voor het goede doel. Daarnaast kwamen er vele spontane giften en donaties binnen. Dat de sfeer van beide golfclubs op één golfbaan uitzonderlijk goed was bewees deze dag wel. Niemand had zich afgemeld voor de wedstrijd en mede dankzij het mooie weer werd deze greensomewedstrijd een groot succes. De prijsuitreiking vond plaats op het terras van paviljoen Den Duyl met uitzicht over de mooie golfbaan. Voordat de winnaars bekend gemaakt werden kon Jos Smits mededelen dat deze dag het mooie bedrag van ruim € 6.500 had opgebracht. De winnaars voor De Lingewaelsche zijn Lenie en Bert den Toom en voor Almkreek Chris van Malkenhorst en Gerard de Kock. Zij mogen door naar de regionale wedstrijden in het land.

Daarna volgde een grandioze verloting met prachtige prijzen die allen gesponsord waren door leden. Als topper tijdens deze verloting bood Go4Golfreizen twee maal een golfreis aan naar Belek in Turkije. De winnaars van deze golfreis waren Sape de Jong en Carel Verschuuren. Zij wonnen ieder een golfreis naar Belek in Turkije. Een week lang All Inclusieve in Hotel Cornelia Diamond inclusief vlucht en transfer met onbeperkt golfen. Deze reis werd aangeboden door Go4golfreizen en zal in december plaats vinden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie