Mutsjes Breien voor het goede doel

12 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLEEUWIJK - De goedgemutste Breicampagne is weer begonnen om aandacht te geven en geld in te zamelen voor een belangrijk probleem: eenzaamheid onder ouderen. Eén miljoen ouderen in Nederland is eenzaam, 200.000 zelfs extreem eenzaam.

Daar is wel wat aan te doen. Innocent start weer met de Goedgemutste Breicampagne. Doe mee en brei ook een mutsje. Op www.innocentdrinks.nl is meer informatie te vinden. Zo heeft de 85 jarige mevrouw Ottevanger uit Sleeuwijk bijna haar doel bereikt. Zij vond het leuk om zomaar in haar eentje 1000 mutsjes te gaan breien. En ja hoor, het is haar bijna gelukt. Nog 50 mutsjes en ze heeft haar doel bereikt. Er zijn niet twee mutsjes hetzelfde, daar zorgt ze wel voor.

Vrijdag gaat mevrouw Ottevanger voor Innocent met de trein van Amsterdam naar Limburg en geeft in de trein een demonstratie mutsjes breien. Voor elke verkochte gemutste smoothie geeft Innocent 20 eurocent aan het Nationaal Ouderenfonds en die gebruikt dit geld voor de Boodschappen PlusBus. Meedoen kan! Stuur de mutsjes vóór 1 december naar Innocent drinks, Antwoordnummer 125,1200 VB Hilversum of geef ze af bij: Ria van Bennekom, Eikenlaan 1 , 4254 AR te Sleeuwijk.

advertentie
advertentie