Feestgarantie op NYE 2019

17 december 2018 om 14:25 lokaal

GORINCHEM Tradities zijn er om in stand te houden en dus vormt de Evenementenhal Gorinchem in de nacht van 31 december op 1 januari voor de vierde keer op rij het toneel voor hét nieuwsjaarsfeest van Gorinchem en omstreken. New Years Eve 2019 belooft een spectaculaire editie te worden, zo beloven organisatoren Jaap Harder en Martijn Bakker.

door Tim Hartman

Vanaf 00.30 uur gaan de voetjes van de vloer in de Evenementenhal. Het bomvolle programma duurt tot 06.00 uur met een zeer grote variatie aan muziekstijlen en artiesten. ,,Van urban tot feestmuziek", verwijst Harder naar de line-up die bestaat uit Billy The Kit, Jairzinho, Lampegastuh, DJ Yorit en Puri. ,,Deze line-up geeft een feestgarantie", stelt een enthousiaste Harder.

Ook de sfeer in de zaal belooft een forse positieve impuls te krijgen met een heuse 'dansarena'. ,,Mensen vinden het leuk om op podiums te staan en over mensen heen te kunnen kijken. We werken nu met verschillende verhogingen rondom de dansvloer", vertelt Bakker. ,,Het wordt iets compacter waardoor de beleving nog intenser wordt. We proberen steeds iets nieuws om de sfeer verder te verhogen ", vult Harder aan.

LOVEND De twee organisatoren beloven dat het de meest spectaculaire editie wordt van het nieuwjaarsfeest dat ze drie jaar geleden voor het eerst hielden, omdat er met oud & nieuw niets in Gorinchem te beleven was. Reacties zijn steeds weer lovend. ,,Ook van gemeente en politie", stelt Harder. ,,Al drie edities is er geen onenigheid bij zowel het feest als op andere plekken in de stad. Iedereen viert gewoon lekker een feestje bij ons."

En dat gaat ook dit jaar weer lukken, volgens Bakker. ,,Mensen hoeven niet buiten in de rij te staan, ze hoeven sowieso niet lang in de rij te staan, er zijn lockers: het moet soepel en snel verlopen zodat er snel gefeest kan worden. Ook de feestgangers uit de wijde regio zijn uiteraard weer van harte welkom en kunnen gebruik maken van busvervoer."

Kaarten voor het spectaculaire New Years Eve 2019 zijn te koop via www.newyearseve.nl. Op die website zijn ook de kaarten voor het busvervoer te koop. En wees er snel bij, want alleen vandaag nog zijn er early bird tickets voor 15 euro. Daarna kosten kaarten tot en met 30 december 20 euro. Wie op oudjaarsdag zelf nog besluit dit feest niet te willen missen, betaalt 25 euro. ,,Maar het is echt aan te raden om snel kaarten te bestellen, vooral voor de mensen buiten Gorinchem die verzekerd willen zijn van busvervoer."

advertentie
advertentie