De Nationale Voorleesdagen komen eraan

16 januari 2019 om 19:46 lokaal

GORINCHEM Ze komen er weer aan, de 10 mooiste dagen van het jaar: De Nationale Voorleesdagen! Zo ook bij de Bibliotheek AanZet. Van 23 januari t/m 2 februari schenken ze daar door middel van de leukste activiteiten nóg meer aandacht aan voorlezen aan baby's, peuters en kleuters.

Een huis voor Harry van Leo Timmers is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2019. Dit boek en de andere boeken uit de Prentenboek TopTien staan landelijk centraal bij de vele activiteiten tijdens De Nationale Voorleesdagen.

In Bibliotheek Gorinchem kunnen belangstellenden op zaterdag 2 februari bijvoorbeeld aanschuiven bij het Voorleesontbijt. Van 10.00 tot 11.30 genieten kinderen en hun ouders van een heerlijk ontbijtje. En natuurlijk een mooi verhaal uit de Prentenboek TopTien voorgelezen door niemand minder dan meesterverteller Roy Grunewald. Aanmelden kan op www.debibliotheekaanzet.nl.

Een bibliotheekpas is voor kinderen tot 18 jaar gratis. Nieuwe jeugdleden ontvangen tijdens De Nationale Voorleesdagen een leuk vingerpoppetje van het Prentenboek van het Jaar. Bij de Bibliotheek AanZet staat tijdens De Nationale Voorleesdagen voorlezen aan de allerkleinsten centraal. Kijk op www.debibliotheekaanzet.nl voor aanmelden en meer informatie.

advertentie
advertentie