Komende week in theater 't Pand

6 maart 2019 om 14:48 lokaal

GORINCHEM Mark van de Veerdonk staat vrijdag 8 maart in theater 't Pand met een try out van zijn voorstelling Geen Viking. De voorstelling begint om 20.30 uur. De entree bedraagt 10 euro.

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto "Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken". In Geen Viking doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Zaterdag 9 maart 'try outen' een trio cabaretiers hun avondvullende shows in theater 't Pand. Aanvang: 20.30 uur. Entree: 10 euro. Een avondvullende voorstelling waarin drie comedians/cabaretiers ieder 30 minuten van hun nieuwe voorstelling try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt Grappige Zaken deze cabaretiers naar het theater. Tryo brengt wisselende line-ups, met altijd een gast uit het rijke cabaret aanbod.

FILMCAFE Dinsdag 12 maart vanaf 14.00 uur is het Filmcafé in theater Peeriscoop. De film begint om 14.30 uur. De entree, inclusief koffie of thee, bedraagt 7,50 euro. Dit keer draait de film Tarde para la Ira. The Fury of a Patient Man. Na acht jaar in de gevangenis als gevolg van een uit de hand gelopen juwelenroof, wil Curro maar een ding: een nieuw leven beginnen met zijn familie. Maar de ontmoeting met Jose, een mysterieuze vreemdeling, stuurt zijn plannen in de war. Hij komt terecht in een onomkeerbare, donkere reis terug naar het verleden.

advertentie
advertentie