Ronde Tafel haalt € 15.000 op voor Make-A-Wish

15 februari 2018 om 09:29 lokaal

GORINCHEM De Ronde Tafel Gorinchem verzorgde zaterdag 10 februari een benefietdiner voor Make-A-Wish Nederland bij The Dutch in Spijk. 

Onder leiding van veilingmeester en presentatrice Laurien Verstaten werd een veiling gehouden waaronder vele unieke items, zoals een door het hele selectie gesigneerd Feyenoord-shirt, design-lampen van Lamp Atelier uit Arkel, en een rondvlucht voor 2 personen. Make-A-Wish Nederland bracht zelf een item in dat gemaakt werd door een wenskind en tattoo-artist Henk Schiffmacher. David Burnside vanThe Dutch bood spontaan een flight voor 4 personen, inclusief lunch, aan en wist de prijs goed op te drijven.

Naast de veiling werd ook een loterij gehouden. De hoofdprijs van deze loterij, een weekend Parijs voor twee personen, werd aangeboden door Regio Reisburo Gorcum. Directeur Frank Visch trok het winnende lot en overhandigde de prijs aan de familie Coers uit Hoornaar.

Na een succesvolle veiling werd aan het eind van de avond een cheque overhandigd van maar liefst € 15.000 aan Lindy Maris van Make-A-Wish Nederland, die erg enthousiast reageerde:  ,,Hier kunnen we weer een hoop kinderen blij mee maken."

advertentie
advertentie