komende week in theater 't Pand

16 februari 2018 om 10:57 lokaal

GORINCHEM Tom Lash staat vrijdag 23 februari op de planken van theater 't Pand met de voorstelling Uit Vrije Wil. De voorstelling begint om 20.30 uur. De entree bedraagt 9,50 euro.

Zaterdag 24 februari is Steam Power te zien in theater 't Pand. Steam Power is een nieuwe akoestische bluegrass/pop formatie met de muzikale duizendpoot Fay Lovsky (zang, bas) plus nog drie topmusici uit onze akoestische muziek scene. Dit zijn Joost van Es (viool, zang), Janos Koolen (zang, mandoline, banjo) en Laurens Joënsen (zang, gitaar). Het optreden van Steam Power begint om 20.30 uur. De entree bedraagt 9,50 euro.

In het Filmhuis van theater 't Pand draait dinsdag 27 februari de film Truman. Het verhaal: Julian is acteur en levensgenieter, de vijftig gepasseerd. Hij is terminaal ziek en accepteert dat sterven deel uitmaakt van het leven, daarom organiseert hij zijn afscheid. Zijn vriend Tomas komt hem uit Canada bezoeken. Samen zullen ze onvergetelijke dagen beleven gedurende welke ze diverse steden aandoen. Ondertussen proberen ze een oplossing te vinden voor de grootste zorg waar Julian mee worstelt: een nieuw thuis voor zijn hond Truman. De film begint om 20.15 uur. De entree, inclusief een kop koffie of thee, bedraagt 7,50 euro.

advertentie
advertentie