Lentefeest in De Aanlegsteiger

19 maart 2018 om 12:30 lokaal

GORINCHEM Buurtvereniging De Watertoren verzorgt zondag 25 maart van 11.00 uur tot 16.00 uur een Lentefeest, waarbij iedereen welkom is! Met z'n allen brunchen en daarna gezellig meedoen met alle activiteiten die De Aanlegsteiger te bieden heeft. Locatie: Vissersdijk 30 te Gorinchem.

Om 11.00 uur wordt gestart met de brunch in de grote zaal. Iedereen neemt zelf iets te eten mee om op de buffettafel te zetten, de buurtvereniging zorgt voor gedekte tafels, koffie, thee, jus dorange en limonade.

Tijdens de doe-gezellig-mee middag van 13.00 uur tot 16.00 uur presenteren alle gebruikers/huurders van De Aanlegsteiger hun activiteit en nodigen ze iedereen uit mee te doen. Zo kunnen belangstellenden bij Jenny boetseren, bij Theo dammen, en op de peuteropvang kunnen de kinderen geschminkt worden. Verder kunnen belangstellenden met de dansgroepen (Linedance en Black Brownie) en het Meezingcafé mee doen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@buurtverenigingdewatertoren.nl of te bellen naar: 06 83 53 53 43 (Whatsappen kan ook) Laat even weten met hoeveel volwassenen en kinderen je komt en wat je meeneemt. De buurtvereniging kan dan, zo nodig, aanvullen.

advertentie
advertentie