Pannenkoekendag in Het Gasthuis

17 maart 2018 om 15:34 lokaal

GORINCHEM In verpleeghuis Het Gasthuis in Gorinchem werd vrijdag 16 maart aandacht besteed aan de nationale Pannenkoekendag. De bewoners van Dalempoort in verpleeghuis Het Gasthuis bakten samen met medewerkers stapels pannenkoeken.

De bewoners gingen samen met de medewerkers enthousiast aan de slag met het bakken van de pannenkoeken. Naast normale pannenkoeken werden er ook Griekse pannenkoeken gebakken. ,,Zo zat er voor iedereen wel wat lekkers tussen," zegt Jolinde den Dekker, zorgregisseur in Het Gasthuis.

Nadat al het beslag was opgebakken, werden de pannenkoeken meegenomen naar het centrale punt in de gang van afdeling Dalempoort. Hier stonden gezellig gedekte tafels met stroop, poedersuiker en andere lekkernijen voor op de pannenkoek. Zo konden meer mensen een pannenkoek mee-eten. Lisa Straatman, zorgregisseur in Het Gasthuis: ,,De bewoners vonden de zelfgebakken pannenkoeken heerlijk. Het was voor hen echt een groot feest om samen met de medewerkers de pannenkoeken te bakken en op te eten."

advertentie
advertentie