Pieter Jouke in Peeriscoop

8 april 2018 om 11:37 lokaal

GORINCHEM Pieter Jouke staat dinsdag 17 april op de planken van theater Peeriscoop met zijn cabaretvoorstelling Dingen die ik dacht. De voorstelling begint om 20.30 uur. De entree, inclusief een gratis consumptie, bedraagt 17,50 euro. De foyer is een uur voor aanvang geopend. Reserveren: www.peeriscoop.nl of 0183-690022

Aangezien deze voorstelling vorig jaar vrijwel uitverkocht raakte, gaat hij dit seizoen in de reprise. Voor iedereen die toen te laat was met kaartjes bestellen èn iedereen die het nog een keer wil meemaken.

Dingen Die Ik Dacht is alweer het vierde soloprogramma van Pieter Jouke. Nog nooit is iemand zo geleidelijk en volhardend aangestormd als hij. Jouke maakt ook deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en hij zit bij het one-liners gezelschap van Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio- en TV programma's, waarvan de bekendste natuurlijk Zondag met Lubach is. Hij was o.a. te zien bij CQC, De slimste mens, Koppensnellers, Het Gesprek en Wat vindt Nederland. Jouke loopt marathons (is initiatiefnemer van de Humormarathon voor CliniClowns), schrijft humoristische boeken en is één van de drie breinen achter Burorenkema.nl (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek).

advertentie
advertentie