een indruk van wat er op de expositie te zien is
een indruk van wat er op de expositie te zien is inge cremer & ariena ruwaard

een expositie met iets extra’s...

22 oktober 2021 om 13:37 Lokaal Deel je nieuws

Een expositie met iets extra’s...

“Natuurlijk laten we graag ons werk zien, maar het gaat vooral om het ontmoeten, aanzetten tot creativiteit en elkaar inspireren! Zeker na maanden vol corona beperkingen, aldus Ariena en Inge.

Gezamelijk exposeren ze hun kunstwerken van drijfhout en vilt. Maar er is meer. Ariena brengt haar nieuwe bundel ‘Hout woord’ uit. Inge illustreert en geeft een inkijk in haar eerste boek ‘Hoe voel jij je vandaag?’ vol met unieke illustraties met (eigen)wijze teksten. Er zijn ansichtkaarten te koop en er is live-muziek. Kortom: “we maken er een gezellig feestje van!” 

Bezoekers kunnen op 12, 13, 14 - 19, 20 en 21 november in “ ‘t Ware Pakhuis” op de Havendijk 22 in Gorinchem van 11 tot 17 uur komen kijken, voelen, luisteren, lezen, ervaren. Als Gorkummers zijn we trots op de titel die de stad sinds kort heeft: “ Mooiste vestingstad van Nederland”  en dit is nog een reden om expositie en stad te bezoeken.

Maar waar het vooral om gaat is inspireren en aan te zetten tot creativiteit!

Inge maakt haar viltwerken op een ambachtelijke manier en gaat in 2022 weer met workshops beginnen, waarbij vooral plezier en delen met elkaar voorop staat. Ariena houdt van struinen langs kusten en schuren. Drijfhout en uiteenlopende voorwerpen en materialen combineert ze tot unieke kunstwerken.

Meer informatie over Inge en Ariena is te vinden op: www.ingecremer.nl en www.ruwaard.net

advertentie
advertentie