CULTUURMAKERS UITGEDAAGD

Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem is uitgeroepen tot de mooiste vestingstad van Nederland! Als echte Gorcumers wisten we dit natuurlijk allang. De historische binnenstad, zijn prachtige ligging aan de rivier, het rijke culturele leven en de gastvrijheid: stuk voor stuk dingen waar we trots op zijn. Toch is er altijd ruimte voor verbeterpunten. Zo laat onderzoek onder inwoners en bezoekers zien dat met name de leegstand van winkelpanden storend is voor het stadsbeeld.

De Spreekkamer wil een kleurrijke poging doen om dit op te lossen. Met de inzet van een nieuwe generatie cultuurmakers willen we de komende periode leegstaande etalages kleur geven en daarmee het straatbeeld oppimpen. Voor dit project zijn wij op zoek naar jou! Ben jij jong en creatief? Ben je schrijver, dichter, filmer, vlogger, rapper, kunstenaar, fotograaf of vormgever? Dan horen we graag wat jouw kijk is op Gorinchem als Kleurrijke stad.

DOE MEE! Met jouw creatieve visie gaan we de lege etalages van de stad omtoveren. Op die manier zorgen we samen voor een Kleurrijk Gorinchem. Vragen? Neem contact op via: info@despreekkamervandestad.nl of bel Sabine: 06-11933673

advertentie