Gezellig koffiedrinken
Gezellig koffiedrinken Pixabay.com

Activiteiten LimonadeBrigade weer van start!

Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem | Vrijdag 28 januari is het team van de LimonadeBrigade Gorinchem weer met veel enthousiasme van start gegaan met het MamaCafé in de bibliotheek. Vanaf deze week starten zij ook weer met het PeuterCafé op 2 februari in de bieb en de Ouder-Kind Inloop op 4 februari in Wijkcentrum Rozenobel.

Deze ontmoetingsmomenten van de LimonadeBrigade zijn door de maatregelen rondom COVID-19 de laatste maand komen te vervallen. Vanaf heden is het gelukkig weer mogelijk om elkaar te zien en bij te kletsen! Het team van LimonadeBrigade Gorinchem is dan ook dolgelukkig en start stapje voor stapje weer alle activiteiten op. Uiteraard houden we nog steeds rekening met de geldende maatregelen.

Mocht je het in de tussentijd zijn vergeten: het MamaCafé is op vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur, het PeuterCafé op woensdag van 10:00 tot 12:00 uur, beiden in de bibliotheek aan de Groenmarkt 1 in Gorinchem. De Ouder-Kind Inloop vindt wekelijks plaats op de vrijdag van 9:30 tot 11:30 uur in de Rozenobel (Dukatenplein 2, Gorinchem).

Het team van de LimonadeBrigade Gorinchem maakt het voor iedereen zo eenvoudig mogelijk om vast te houden aan de geldende coronamaatregelen. In het kort komt dit neer op: anderhalve meter afstand houden, een vaste zitplaats, mondkapje op bij verplaatsing, en thuisblijven bij klachten. Er is ruimte voor maximaal 15 bezoekers, reserveren is niet nodig. De LimonadeBrigade is er voor iedereen; niemand wordt uitgesloten. Je hebt géén QR code nodig om de ontmoetingslocaties van De LimonadeBrigade te bezoeken. Team LimonadeBrigade Gorinchem hoopt jullie snel weer te ontmoeten!

Meer informatie over de LimonadeBrigade staat op https://limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina LimonadeBrigade Gorinchem.

advertentie