Slapende peuter
Slapende peuter Pixabay.com

Ontspannen naar dromenland

9 maart 2022 om 21:01 Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem | Op woensdagochtend 16 maart van 10:00 tot 12:00 uur is slaapcoach en onrustdeskundige Wendy van Hemert-Kasander aanwezig in het PeuterCafé.

Wendy is slaapcoach en onrustdeskundige voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze woont in Gorinchem samen met haar man en hun twee kinderen. Naast slaapcoach en onrustdeskundige is ze ook ervaringsdeskundige; haar beide kinderen zijn slechte slapers geweest en hebben ervoor gezorgd dat Wendy de opleiding tot slaapcoach is gaan volgen.

Uit eigen ervaring anderen helpen is wat zij graag doet. Wendy weet namelijk als geen ander hoe vermoeiend en frustrerend het is als je kind niet goed slaapt en hoe wanhopig en machteloos je je daardoor kunt voelen.

Woensdag 16 maart is Wendy aanwezig tijdens het PeuterCafé in de LimonadeBrigade. Jullie zijn dan welkom met alle vragen over het slapen van jullie kinderen. Ze zal ook aandacht besteden aan slapen tijdens de peuterpuberteit en daarnaast enkele tips geven met betrekking tot de overstap naar een groter bed.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op woensdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag of ei kwijt.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het PeuterCafé er voor jou! Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

advertentie
advertentie