Breaksquad
Breaksquad Theater Peeriscoop

BreakSquad - King Lear

Lokaal Deel je nieuws

Op donderdagavond 19 mei danst de Gorcumse breakdancecrew BreakSquad hun ode aan Shakespeare in hun voorstelling “King Lear”. De voorstelling begint om 20:30 uur.

De jonge danstalenten van Breaksquad op donderdag
De getalenteerde breakdancecrew BreakSquad zal het toneel van Theater Peeriscoop overnemen en je onderdompelen met halsbrekende moves en ritmische grooves. Ook zij zijn, geïnspireerd door Fred Delfgaauw, aan de slag gegaan met de thematiek van King Lear en daar is een waanzinnig mooie dansvoorstelling uit voort gekomen, waar je je ogen niet vanaf kunt houden. 

Door middel van passie elkander inspireren om grenzen te verleggen

Je mag dus verraadt en verzoening verwachten. Dit alles natuurlijk overgoten met een heerlijk enthousiast en aanstekelijk BreakSquad-sausje, dus dat wordt smullen. Deze rebelse kids staan te popelen om het toneel te betreden en er een magische avond van te maken.

De voorstelling begint om 20:30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.
Een kaartje kost € 15,00 inclusief koffie/ thee bij aanvang. Bestel snel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022. Benieuwd naar alle versies van King Lear? Haal dan snel een passe-partout waarbij u alle 3 de voorstellingen kan zien voor € 30,00.

advertentie