Afbeelding
Besems Uitvaarverzorging

Koffie met... Anne Besems in Wijkcentrum Rozenobel, met als thema DoodGewoon

30 maart 2022 om 17:17 Maatschappelijk

GORINCHEM Op 5 april is er weer een “Koffie met...een gast” in Wijkcentrum Rozenobel in Gorinchem Deze keer is het thema DoodGewoon. Te gast is Anne Besems van Besems Uitvaartverzorging.

De dood is voor velen onbespreekbaar of iets engs. Echter wordt de dood gelukkig steeds beter bespreekbaar. Tenslotte weten we allemaal zeker dat we er ooit mee te maken krijgen. ,,Wij van Besems Uitvaartverzorging hebben een missie om mensen bij leven te laten nadenken over hun eigen levenseinde”, vertel Anne Besems. ,,Hoe moet dat eruit gaan zien? Heeft u specifieke wensen of voorkeuren? En zo zijn er tal van vragen rondom het gestalte geven aan een uitvaart.

Een bijkomend maar misschien nog wel een zwaarwegender aspect is, dat wanneer je het één en ander op papier zet over uw eigen uitvaart, dat u daarmee uw nabestaanden enorm ontlast op het moment dat het overlijden daar is. Over dit onderwerp wil ik graag met u in gesprek gaan. Ook zal ik, voor zover mogelijk, uw vragen beantwoorden die hierop betrekking hebben.”

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met ... in het kort. Dus kom en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers. Elke keer staat er een ander onderwerp centraal. Dit varieert van lokale geschiedenis, beroepen, vrijwilligerswerk en levensverhalen. Na afloop praten we na en wisselen we ervaringen uit. Koffie met ... in samenwerking De Bibliotheek AanZet. Aanmelden voor het bijwonen van de avond via contact@rozenobel.nl of 06-18133489

advertentie
advertentie