Nieuwe jeugdcollectie bibliotheek Giessenburg
Nieuwe jeugdcollectie bibliotheek Giessenburg bibliotheek Giessenburg

Bibliotheek Giessenburg breidt collectie uit

1 mei 2022 om 07:53 Maatschappelijk

GIESSENBURG De bibliotheek in Giessenburg heeft jeugdboeken, tijdschriften en Grootletterboeken aan de collectie toegevoegd. Met de uitbreiding hoopt de bieb nog meer mensen te kunnen bedienen.

Voorheen had Bibliotheek Giessenburg enkel boeken voor de oudere jeugd, volwassenen en prentenboeken voor de allerkleinsten in huis. Met de komst van de jeugdcollectie kunnen ook kinderen van 2 t/m 12 hun favoriete boeken lenen. De Groot Letterboeken en tijdschriften maken de collectie compleet. Nu is jong en oud écht welkom!


GRATIS LID Iedereen is welkom bij de bieb, maar als lid kun je meer. Kinderen tot 18 jaar worden gratis lid van de bibliotheek. Als lid hebben zij de keuze uit 180.000 boeken, de gehele collectie van de Bibliotheek AanZet. Te laat met inleveren? Voortaan betaal je geen boete meer. Bekijk alle voordelen van het Jeugd abonnement.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT De Bibliotheek AanZet is een plek waar iedereen welkom is. Een (online) plek waar jong en oud zich kan ontwikkelen en zich thuis voelt. Dit lukt niet zonder de hulp van vrijwilligers. Voor verschillende vestigingen in Molenlanden is men daarom op zoek naar enthousiaste mensen voor leuke vrijwilligersfuncties, zoals bibliotheekondersteuner maar ook voorleeshelden. Aanmelden kan via www.debibliotheekaanzet.nl/vrijwilligers

advertentie
advertentie