Afbeelding
Gemeente Gorinchem

Peutervoorstelling op verschillende locaties in Gorinchem

23 mei 2022 om 19:10 Maatschappelijk

GORINCHEM In de maand juni is er op verschillende locaties een peutervoorstelling te zien. Ga samen met uw (klein)kind naar de peutervoorstelling: Daantje in de dierentuin; voor een eerste kennismaking met theater, of gewoon omdat het zo leuk is om mee genomen te worden in een verhaal.

Elk jaar maken alle kinderen in Gorinchem op school al kennis met theater door middel van de schoolvoorstellingen, mogelijk gemaakt door de Gemeente Gorinchem. In juni kunnen ook de allerkleinsten kennismaken! 

Samen met uw peuter gaat u mee met Daantje naar de dierentuin. Wat doen die apen gek en wat is zo’n olifant toch groot. Een stokstaartje, daar had Daantje nog nooit van gehoord! En heb je wel eens een giraf zien drinken? Of een haai vlak langs je neus zien schieten? Nou, Daantje maakt het allemaal mee!

Theater ZieZo laat de kinderen het verhaal van Daantje beleven door middel van toneel, dans en live-muziek. De spelers betrekken telkens hun publiek erbij. De kinderen worden uitgenodigd niet alleen te kijken en te luisteren, maar ook mee te zingen, te spelen, te dansen.

De voorstelling is gratis te bezoeken op de volgende locaties: Brede School Schuttersplein, Brede School Merweplein, Brede School Gildenplein en de Limonadebrigade.

Aanmelden via sportencultuur.gorinchem.nl. Via deze link kan men aangeven welke datum in juni en op welke locatie men de voorstelling met (klein)kind wil bezoeken. 

advertentie
advertentie