Audities Musical Zorro
Audities Musical Zorro Theatergroep Manteau

Audities in Centraal Punt voor Zorro de Musical

1 april 2022 om 19:39 Muziek

GORINCHEM In Centraal Punt op de Grote Haarsekade 120 wordt op woensdag 6, 13 en 20 april audities gehouden voor Zorro de Musical. De repetities van theatergroep Manteau starten in mei 2022, de voorstellingen zijn op 2, 3 en 4 juni 2023. 

Theatergroep Manteau is trots op de betoverende bewerking van het verhaal ‘Zorro’ met vurige muziek van de beroemde The Gipsy Kings, spectaculaire kostuums en zwaard gevechten, samen met flamenco dansen. Met bekende hits als Bamboleo en Baila Me van de Gipsy Kings en authentieke Spaanse flamenco wordt deze geheel vernieuwde versie van Zorro een spectaculaire musical. Een show vol passie, stunts, avontuur, humor en ontroering. De hoofdpersoon Diego - vrijheidsstrijder Zorro - is een knappe en charmante jonge man met een onstuimig karakter en daardoor ook enigszins roekeloos van aard. Hij is de zoon van een bekende Spaanse edelman Alejandro de la Vega, en heeft zijn ouderlijk huis verlaten om in Spanje een opleiding te volgen. Maar vanwege zijn rebelse karakter  moet hij de militaire academie verlaten, waarna hij zich aansluit bij een groep zigeuners en de kost verdient als illusionist en de bijnaam “El Americano” krijgt. 

Hij verbergt zijn heldhaftige daden achter het masker van de vrijheidsstrijder Zorro, een man zo sluw en lenig als een vos

TWEE VROUWEN De lokale bevolking praat al gauw over de onvergelijkbare stunts van “El Americano” die het land doortrekt met de  beeldschone  roodharige zigeunerin Inez. Maar Diego weet niet dat in zijn afwezigheid zijn geboortestad Los Angeles wordt onderdrukt door zijn broer Ramon, die uit is op geld, macht en vooral… Luisa: Diego’s jeugdliefde.  Zij wordt  gedwongen tot een huwelijk met deze tiran. Zodra hij hier achter komt schiet Diego de noodlijdende bevolking te hulp. Hij verbergt zijn heldhaftige daden achter het masker van de vrijheidsstrijder Zorro, een man zo sluw en lenig als een vos. Zijn flitsende zwaard straft de onderdrukker en al snel wordt de gemaskerde held de enige hoop van de bevolking. Maar wat gaat Diego/Zorro doen als hij moet kiezen tussen twee vrouwen?

Aanmelden voor de audities kan via  info@theatergroepmanteau.nl

advertentie
advertentie