Natuurcentrum
Natuurcentrum Natuurcentrum

Het Natuurcentrum presenteert ‘Het Programma van Gijs’

9 augustus 2020 om 10:06 Natuur en milieu

GOIRNCHEM Het Natuurcentrum Gorinchemheeft iets nieuws namelijk het programma van Gijs. Gijs, de vrolijke geit en tevens mascotte van het Natuurcentrum, heeft een programma vol leuke dingen om te doen opgesteld. Door deze veelzijdige lijst aan activiteiten kan iedereen zich gemakkelijk een hele dag vermaken op het Natuurcentrum. Bezoekers kunnen zelf kiezen wat ze willen doen en hoeveel leuke activiteiten ze willen combineren. Gijs zijn tip voor een topzomer? Probeer alles ten minste één keer uit.

Wat is er allemaal precies te doen? 
Bestel bij Lunchroom Gijs een picknickmand en zoek een lekker plekje op het eiland of in het park. Neem bijvoorbeeld  ook een van de grote spellen mee, zoals het XL Dobbelspel of XL Jenga.

Gek op planten? Gijs ook! Kom planten en stekjes ruilen in zijn Planten Bieb of kom erachter of je groene vingers hebt met Plant Je Plantje.
Met de DIY rondleiding ‘Gijs Wegwijs’ kunnen bezoekers zelf het eiland ontdekken. Speciaal voor de jongere bezoekers is er De Grote Boerderij Ontdekkingstocht. Met deze tocht gaan ze langs alle dieren om ze te leren kennen en meer over ze te weten te komen.

De wat oudere kids kunnen straks meedoen met de Super Speurtocht. Deze speurtocht door het park en over de boerderij heeft escaperoom elementen en is binnenkort beschikbaar. Houd de social-mediapagina’s in de gaten voor het precieze moment.
Opgedane kennis testen kan natuurlijk ook. Er zijn twee quizzen beschikbaar, één voor de jongsten en één voor de wat oudere kids.

Een deel van het Programma van Gijs is gratis en een deel is betaald. Voor meer informatie of reserveren: https://natuurcentrumgorinchem.nl/, activiteiten@ncgorcum.nl

advertentie
advertentie