Leuke jubileumacties bij Bruna Gorinchem

23 augustus 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - In het Piazza Center is een van de ruim driehonderd Bruna winkels gevestigd die ons land telt. De winkel verkoopt boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoor- en cadeauartikelen, tabakswaren en kansspelen. Henry en Marja Kramer namen de zaak precies vijf jaar geleden over en vieren hun eerste lustrum met een aantal leuke acties.

Door Ria Scholten

,,Ons assortiment is in de loop van de tijd uitgebreid met artikelen die betrekking hebben op de geschiedenis van de stad", vertelt Henry. ,,Hierbij kun je denken aan snoeppotjes met afbeeldingen van Gorinchem, boeken en dvd's over de geschiedenis van de stad en de kalender van stadsdichter Marcel Vaandrager. Daarnaast zijn we gaandeweg meer cadeauartikelen gaan verkopen."

,,Het vertrouwde postkantoor heeft in september vorig jaar plaatsgemaakt voor een Post NL punt. Dit heeft ervoor gezorgd dat de winkel een stuk ruimer oogt. We zijn de grootste wenskaartenleverancier van Gorinchem. Naast de bekende merken Hallmark en Paperclip verkopen we ook kunstkaarten van de Art Group, humoristische kaarten van Biri en retrokaarten van Chromazome."

De winkel staat tevens bekend om zijn ruime keuze in kwaliteitsschoolartikelen. ,,Bij de agenda's bepalen de meisjes de trend", weet Marja. ,,Zij kiezen dit jaar vooral voor Supertrash en One Direction, terwijl de keuze van de jongens eerder uitgaat naar een agenda met als thema Donald Duck of een populaire eredivisieclub."

De Bruna vestiging valt nogal eens in de prijzen. Na het behalen van de Betapress Mercur in 2012 won de zaak recent weer een fraaie titel: het schapkampioenschap van tijdschriftendistributeur Aldipress. ,,We hebben een mooie cheque gekregen voor een uitje met het hele team", meldt Henry met gepaste trots. ,,Onze klanten worden deze week getrakteerd op een aantal aantrekkelijke acties. Met behulp van een viertal dobbelstenen kunnen zij op een aantal productgroepen maximaal 24 procent korting bijeengooien. De actie geldt op woensdag 27 augustus voor schoolspullen, donderdag 28 augustus voor cartridges, vrijdag 29 augustus voor tijdschriften en zaterdag 30 augustus voor de populaire Rainbow loomproducten. Wie deze week staatsloten ter waarde van 15 euro bij ons koopt, maakt kans op een gratis straatje 1/5 loten. Bij aankoop van een kraslot van 5 euro ontvangt de klant een gratis klavertje vier kraslot."

Het team van Bruna Gorinchem bestaat naast Marja en Henry uit zeven medewerkers die allen al jaren in dienst zijn. ,,Dit zegt iets over de sfeer in onze winkel, maar ook over de vakkennis waarmee zij onze klanten te woord kunnen staan", aldus het echtpaar. ,,We zijn tevreden met de zaak in zijn huidige vorm, maar op termijn willen we hem graag inrichten volgens het nieuwe winkelconcept van Bruna."

De winkel is telefonisch bereikbaar via 0183-638029. Zie ook de website www.bruna.nl.

Foto-onderschrift:

Henry en Marja Kramer kijken terug op vijf mooie jaren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie