Nationale Filmdagen bij JT Gorinchem

16 september 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - De Nationale Filmdagen: Nederland viert film. Ook JT Gorinchem viert mee. Van donderdag 18 tot en met woensdag 24 september kunnen bezoekers in alle bioscopen én filmtheaters in Nederland voor €5,- naar de film.

De Nationale Filmdagen zijn een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB) in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Filmdistributeurs (NVF). Tijdens De Nationale Filmdagen willen de bioscopen en filmtheaters het publiek laten zien dat film zich nergens zo laat ervaren als op het witte doek. Bezoekers kunnen gedurende de hele actieperiode voor slechts € 5,- naar de reguliere filmvoorstellingen.

JT Gorinchem is gevestigd aan appeldijk 59, gelegen tegenover de Lingehaven in het gezellige centrum van Gorinchem. De bioscoop bestaat al meer dan veertig jaar en is in de volksmond beter bekend onder de naam "Roxy", welke het jaren gedragen heeft totdat het bedrijf drie jaar geleden overgenomen is door JT Bioscopen. JT Bioscopen is de oudste en tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 22 bioscopen.

advertentie
advertentie